Synology Türkiye Forum Sitesi (Simet Bilgisayar Ltd.)

Giriş |  Kayıt
KayıtGirişAra SSS

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 

Cum Ağu 14, 2009 3:59 pm

Forumdaki sessizlik

Ben bu forum acildiginda gercekten hareketli bir platform olacagini dusunmustum ancak goruyorumki forumdaki aktivite cok dusuk. Bunu sebebi Turkiye'de synology cihazi sahiplerinin dusuk olmasi mi ? yoksa resmi Turkce forum olan bu sitenin adresinin bilinirligi mi? dusuk tam cikarimda bulunamiyorum.

Forum'a su ana kadar 5 konu acmisim , aslinda bu konulari cevaplarini ingilizce forumda da bulunabilir ama ben Turkce icerigin cogalmasi yabanci dil bilmeyen kullanicalarinda bu deneyimlerden cozumlerden faydalanmasi icin sorularimi olabildigince burda sorum cevaplarimi burda aramaya devam edecegim

Başa Dön Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Çrş Ağu 19, 2009 8:30 am

Re: Forumdaki sessizlik
Forum Yöneticisi

Merhabalar, aslında ülkemizde oldukca fazla Synology marka ürün satıldı. Sayılarlı binlerle ifade edilecek düzeyde kullanıcımız var. Gelin görünkü forum sistemimin aktif işlememesinin nedeni yıllardır vermekte olduğumuz kesintisiz ve ücretsiz telefon desteği.

Bizim müşterilerimize bu ürünlerle ilgili bilgiyi sadece forum ve nasıl yapılır dökümanlarından bulursunzu demek gibi bir şansımız yok malesef, forum etkinliğinin artmasını bizde istemekteyiz. Ama sanırım ülkesel olarak şimdilik bu yapıya daha hazır değiliz.

Fakat sizin sorunlarınız ve sorularınıza cevap vermek isteriz, forumu asla boş bırakmıyoruz, her sorduğunuz soru bizim için foruma kazandırılmış bir bilgi kaynağı. Umarım sorun ve sorularınızı bize forum üzerinden iletmeye devam edersiniz. Hatta synology cihazı ile ilgili olarak yaptığınız işler dendiklerinizide burada görmek isteriz.

Başa Dön Başa Dön
 Profil Özel mesaj gönder  

Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 2 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz